Letní kemp mládeže - Pod jednou střechou 2021

17. června 2021, 21:41

Je před námi další léto a s létem přichází i legendární akce: Letní kemp mládeže pod jednou střechou ve Strmilově! Na co se můžeš těšit tento rok?
V průběhu týdne tě bude provázet 1 kurz, který si zvolíš při přihlašování. Na výběr je letos: Slam poetry s Matějem Hladíkem, Tanec s Adélou Kučerovou a Electro lab s Josefem Zemanem . Kromě kurzů tě ale bude čekat ještě spousta různých workshopů, kde si budeš moct vyzkoušet nové věci nebo jen tak blbnout, biblický program s vikářem Richardem Vlasákem a spousta další zábavy ve formě deskovek, her venku, povídání, zpívání, čajoven, grilování, ale i výletu.
Celý kemp bude probíhat ve Strmilově, kde budeme společně ubytovaní na místní základní škole, takže stačí vzít si s sebou spacák a karimatku a pak už se jen těšit na hezké prostředí, plno kamarádů a dobré jídlo.
Tak neváhej a přihlas se! Domluv se s kamarády a přijeďte spolu.
Bližší informace o kurzech i celé akci najdeš na našich webových stránkách: http://kemp.semcr.cz/2021/, sledovat nás ale můžeš i na sociálních sítích: https://www.instagram.com/letnikempmladeze/, https://www.facebook.com/kempstrmilov
Kemp bude v termínu: 4. – 11. 7. 2021 a je určen pro mládež ve věku 14-25 let
My už se těšíme!
KEMPtým