Prokrist 2013

Co je pro mne víra? Kde najdeme štěstí? Kolik sítí potřebujeme k životu? Co mají peníze společného s vírou? Co pomůže, když jsme zahořklí z utrpení?

19. února 2013, 21:59

Co je to za akci?

Jde o osm přednášek pro polovinu Evropy (přes satelit) ve dnech 4-11.3. vždy od 18:15. Jsou to svědectví na téma Co je pro mne víra?,  Kde najdeme štěstí?, Kolik sítí potřebujeme k životu? Co mají peníze společného s vírou? Co pomůže, když jsme zahořklí z utrpení? Můj Bůh, tvůj Bůh, žádný Bůh? Jak jsou cenné naše hodnoty? Co to znamená, když umírá láska? Prohrajeme svou budoucnost?

Vysílání se koná ze Stuttgartu, předpokládaný počet přenosových míst 1500.

Co se nabízí?

Zdarma příjem přenosu a uspořádání setkání křesťanů s hledajícími přáteli v osmi anebo méně večerech, programy jsou tlumočeny do češtiny kvalitními tlumočníky, materiály (plakáty, letáčky, pomůcky pro následnou práci) jsou za režijní cenu, taktéž DVD s nahranými programy (komplet cca 20€).

Kontakt

Výbor Prochrist (Mojmír Blažek ČCE, Jan Titěra BJB, Jiří Chodura SCEAV, Vladimít Pípal Křesťanské sbory, Ladislav Děvečka LECAV), hlavní koordinátor ProChrist v ČR Stanislav Stebel, kazatel CB, tel 739 600 201, stanislav.stebel@gmail.com.

Jak naladit TV?

Potřebujete satelitní přijímač pro normální rozlíšení anebo internet. Frekvence pro naladění budou zaslány asi dva týdny před vlastním programem. Jelikož informace a přístup do provátní zóny ProChrist poskytujeme jen přihlášeným účastníkům, prosíme přihlašte se na www.prochrist.cz přes formulář.

Další informace?

www.prochrist.cz

prochrist2013.blogspot.com

portal.cb.cz křižovatka vnořené weby Prochrist

O hlavním organizátorovi Ulrichu Parzany:

Stanislav Stebel, koordinátor Prochrist